Wie zijn wij?

Jacqueline Kapel

Kinderoefentherapeut, sensorisch informatieverwerkingstherapeut, slaapoefentherapeut
In 2007 is Jacqueline afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. In 2009 is zij de praktijk gestart in Alphen aan den Rijn, waar in 2010 de locatie in Rotterdam (Cluster-IV-school “De Piloot”) bij is gekomen. In 2012 is Jacqueline afgestuurd als kinderoefentherapeut en in 2014 heeft zij zich als kinderoefentherapeut gespecialiseerd als sensorisch informatieverwerkingstherapeut. Sinds 2020 mag Jacqueline zich ook slaapoefentherapeut noemen, omdat zij in februari/maart 2020 de opleiding tot slaaptherapeut heeft gevolgd. Verder heeft zij op het gebied van poep- en plasproblemen verschillende cursussen gevolgd.

Jacqueline is op dinsdag werkzaam in Rotterdam op Cluster-IV-school “De Piloot”, op maandag op SBO “Op Maat” in Alphen aan den Rijn en op vrijdagochtend bij de “Merel Foundation” in Leiden. Verder is zij op dinsdagmiddag, woensdag en vrijdagmiddag werkzaam op de praktijk in het Gezondheidscentrum Lupine.

Jacqueline is lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van het Kinderoefentherapie Platform en lid van het netwerk Slaapoefentherapie.

Marloes Germs

Oefentherapeut Mensendieck, sport- en hoofdpijnmasseuse, Kinderoefentherapeut io
In 2019 is Marloes afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft Marloes cursussen gevolgd voor zowel hoofdpijnmassage als sportmassage. Direct na de opleiding is Marloes begonnen met de opleiding tot kinderoefentherapeut. In de zomer van 2021 hoopt zij afgestudeerd kinderoefentherapeut te zijn!

Marloes is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werkzaam in Rotterdam op Cluster-IV-school “De Piloot”. En op de donderdag werkt Marloes op SBO “Op Maat” in Alphen aan den Rijn.

Marloes is lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van het Kinderoefentherapie Platform.

Marike de Vries

Kinderoefentherapeut, sensorisch informatieverwerkingstherapeut
In 2012 is Marike afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. In 2017 is Marike afgestuurd als kinderoefentherapeut en in 2019 heeft zij zich als kinderoefentherapeut gespecialiseerd als sensorisch informatieverwerkingstherapeut. Verder heeft Marike veel cursussen gevolgd op het gebied van schrijfproblematiek bij kinderen.

Marike is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam in Rotterdam op Cluster-IV-school “De Piloot”.

Marike is lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van het Kinderoefentherapie Platform.

Rosanna Proost

Oefentherapeut, slaapoefentherapeut, zwangerFit-therapeut
In 2019 is Rosanna afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2020 is Rosanna ook slaapoefentherapeut omdat zij de cursus slaapoefentherapie heeft gevolgd. En in 2021 heeft Rosanna de opleiding tot gecertificeerd NVFB-ZwangerFit oefentherapeut gevolgd.

Rosanna is op maandag en donderdag werkzaam op de praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum Lupine.

Rosanna is lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van het netwerk Slaapoefentherapie.